F2, M2 Öğrenci Ailesi Vizesi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir eğitim kurumuna kaydolup da F1 veya M1 öğrenci vizesi ile ABD’de eğitimlerine başlayan öğrencilerin eş ve 21 yaşından küçük evli olmayan çocukları F2 veya M2 vizesine başvurmalıdır.

Eş ve çocukların, SEVIS ücreti ödemeleri gerekmemektedir. Ancak öğrencinin ABD’de kaydolduğu okuldan I-20 Formu talep edilmeli ve ABD’ye gidecek her eş ve/veya çocuk için ayrı ayrı doldurulmalıdır.

Ek olarak, Amerika Birleşik Devletleri’nde F1 veya M1 vizesiyle bir eğitim kurumuna kaydolan öğrencinin F1 veya M1 vizesinin bir kopyası ve F1 veya M1 vizesi sahibi öğrencinin eşi için evliliklerini kanıtlayacak belgeler başvuru sırasında ibraz edilmelidir.

F1 veya M1 vizesi sahibi öğrencinin küçük çocuklarının Amerika Birleşik Devletleri'nde okula gitmesine izin verilmektedir.

TELEFON ET WHATSAPP

VİZE ÇÖZÜM MERKEZİ

Her türlü soru, görüş ve öneriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz..

BAŞVURU TAKİP

!

HIZLI BAŞVURU FORMU

!
!