Amerika B1 Ticari Ziyaretçi Vizesi

B1 - Ticari Amaçlı Ziyaretçi Vizesi

Ticari amaçlı Amerika Vizesi, mesleki toplantılar veya konferanslar dahil olmak üzere ticari amaçlar için göçmen olmayan (B1) geçici olarak Amerika'ya giriş yapmak isteyen ve genel olarak altı aylık bir süre için verilen göçmen vizesi kapsamı dışında bir vize çeşitidir. Karşılıklılık ilkesinin izin vermesi durumunda, Konsolosluk Görevlisi B1/B2 vizesi vermeyi seçebilir.

Amerika Ticari Vizesi almak isteyen şirket sahiplerinin hazırlaması gereken belgeler

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Pasaport  (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli, varsa eski pasaportlar)
  • 2 adet biometrik fotoğraf (50X50 mm boyutlarında, güncel, arka fon beyaz) 
  • Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Adres ve aile bilgilerini içeren)
  • DS 160 Formu (Online doldurulacak)

Davet Eden Şirketten İstenilen Evraklar

  • Davetiye (Şirketin Antetli Kâğıdına, Şirketin ve daveti gönderen kişinin bilgilerini, iş gezisinin amacını içeren, Daveti gönderen kişinin pasaport ve kimlik fotokopisi ile birlikte )
  • Fuar Davetiyesi (Fuar bileti, fuar giriş kartı ya da fuar bilgilerini içeren dokümanlar)
TELEFON ET WHATSAPP

VİZE ÇÖZÜM MERKEZİ

Her türlü soru, görüş ve öneriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz..

BAŞVURU TAKİP

!

HIZLI BAŞVURU FORMU

!
!